Clicky

OAPGD Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Genel Başkanı Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’nu Ziyaret Etti – Ortak Akıl Politika Geliştirme
Ortak Akıl Politika Geliştirme

OAPGD Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Genel Başkanı Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’nu Ziyaret Etti

27 Mart 2021 tarihinde ilk Genel Kurulunu gerçekleştiren Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği Genel Başkan Enis Tütüncü başkanlığında, Genel Sekreter Dr. Hakan Akbulut, Genel Sayman Arslan Kaya ve Genel Sekreter Yardımcıları Canip Sevinç ve Halil Yalçın’dan oluşan heyetle bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

İlk Genel Kurulunu gerçekleştiren dernek yaklaşık iki aydır kurumsallaşma çalışmalarını sürdürürken bir yandan da siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, ilgili kuruluşlar ve belediyeleri ziyaretler sürecine başladı.

Ülkede uygulanmakta olan ekonomik, sosyal, kültürel, sektörel politikalarla ilgili çalışmalar yapmakta, öneriler getirmekte olan ve bir düşünce kuruluşu olarak çalışacak Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği bu çerçevede siyasi partilerle, belediyelerle, sivil toplum örgütleriyle işbirliği yapmak ve birlikte projeler gerçekleştirmek amacındadır. Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret de bu amaca yönelik olarak gerçekleştirilmiştir.

Ziyarette Genel Başkan Enis Tütüncü, Sayın Kılıçdaroğlu’na dernek ve dernek çalışmaları hakkında bilgi vermiş ve muhtemel işbirliği konularında çeşitli öneriler sunmuştur.

Sayın Kılıçdaroğlu da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek partilerinin düşünce kuruluşlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilere büyük önem verdiğini ifade etmiştir. Kılıçdaroğlu ayrıca Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği ile işbirliği yapmaktan da memnuniyet duyacaklarını dile getirmiştir.

Ziyaret sırasında önümüzdeki dönemde temasta olmak ve ortak çalışmalar gerçekleştirmek iradesinin ortaya çıktığını görüşme sonrasında dernek Genel Başkanı Enis Tütüncü dile getirmiştir.

Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği

Ortak Akıl Politika Geliştirme

Sosyal Medya

Bizi takip edin, birlikte daha güçlüyüz...